top of page

Kulturnatten på Vershuset

FROM

17.30

TO

21.00

ADDRESS

Grønnegade 10, 4700 Næstved, Danmark

PLACE

Musikstalden, Grønnegades Kaserne Kulturcenter

ORGANIZER

Vershuset

Vershuset byder i sammenhæng med Kulturnatten i Næstved på hele tre koncerter, når Grace James, Sonja Hald og Creedence Clearwater Repeated entrer scenen. Og der er fri entré.
Grace James
Centralt i Grace James står sangskriverduoen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar), der som duet smelter velklingende sammen i front. Bandet har måske nok deres rødder i det kolde nord i Nørresundby, men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA - fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans.

Grace James besidder en rå, groovy og lækker rock’n’roll attitude, hvor en smittende og umiddelbar tilgang til musikken gør, at det er svært at sidde stille og ikke at lade sige rive med.

Sonja Hald
Sonja Hald spiller en forfriskende omgang rock, der er både iørefaldende, enkel og charmerende kantet. Bandet, der udgøres af fem mænd centreret omkring tekstforfatter og sangskriver Jonas Dahl, debuterede i 2015 med det anmelderroste album Vækstplanen efter at have vundet P3 ́s Karrierekanonen året forinden. Dette åbnede op for en lang række af koncerter rundt på landets festivaler og spillesteder de følgende år.

Seneste album fra de gæve jyder er Supertransformer, der blev udgivet primo 2020. Langt de fleste af albummets tolv skæringer er skrevet i de sene aftentimer, hvilket har givet anledning til at spidde lidt hårdere med pennen. Som Jonas Dahl selv beretter: ”Sangene bliver en anelse tungere, når månen står op."

Creedence Clearwater Repeated
Oplev en lækker nostalgisk koncert med Creedence Clearwater Revival's kæmpe hits fra 60'erne og 70'erne, når de bliver leveret af et band, der er tro mod originalerne. Sange som ”Bad Moon Rising”, ”Have You Ever Seen The Rain”, ”Down On The Corner” og ”Proud Mary”, der alle hører til blandt de helt store klassikere i rockhistorien, er bare nogle af de sange, der er på programmet, når Creedence Clearwater Repeated går på scenen og med stor respekt og kærlighed hylder det amerikanske rock band.
Dørene åbnes 19.00

19.30 – Grace James
21.00 – Creedence Clearwater Repetet

bottom of page